Partou kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Leuk je te ontmoeten!

Wij van Partou verzorgen de kinderopvang bij Dalton kindcentrum de Kleine Kapitein.

Elke dag bieden wij leuke en interessante ontwikkelingsgerichte activiteiten aan.
Wij volgen de thema's van Partou en die van ons kindcentrum.
Op deze manier werken we met een doorlopende leerlijn. Zo leren de peuters hun eerste Engelse woordjes met Benny's playground en bewegen we lekker met beweegkriebelactiviteiten. We knutselen veel en de allerkleinsten krijgen zelfs muziekles van onze eigen muziekcoach.

Ons kinderdagverblijf heeft zes groepen: twee babygroepen voor 0-2 jaar, twee verticale groepen voor 0-4 jaar en twee peutergroepen voor 2-4 jaar. Eén van de peutergroepen is voor kinderen met VVE-indicatie. De groepen werken veel samen en omdat we werken met een opendeuren-beleid mogen de kinderen ook op ontdekking in de ruimtes van de andere groepen. De 3+ kinderen begeleiden we met de overgang wanneer ze starten op school.

We hebben een mooie ontdektuin waar de kinderen veilig kunnen buitenspelen. Er is een zandbak, kinderfietsjes, een klimduintje met glijbaan en tunnel en meer.
Voor de allerkleinsten is er een speciaal babyhoekje, zo kunnen ze van alles wat er om hen heen in de tuin gebeurt meegenieten.

Partou buitenschoolse opvang

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze bso. Lol maken en ontspannen staat voorop. Je kind mag zelf een activiteit kiezen onder begeleiding van een van onze pedagogisch medewerkers.

Buiten spelen, (sportieve) spelletjes doen, koken, knutselen, muziek maken of zelfs een toffe workshop volgen of op uitstapje naar bijvoorbeeld een dierentuin of museum in de vakanties.

Wij maken gebruik van de ruimtes en leerpleinen van school. Zo hebben we veel ruimte voor vrij spel, bewegen, dans en toneel.

Op de bso hebben we één groep voor 4-6 jaar en één groep voor 7-12 jaar.
Onze bso is alleen voor kinderen van de kleine kapitein.

Partou ouder app

Handig: via de Ouder App kun je de ervaringen van je kind bij ons volgen! In de app delen we foto's en verhalen over de leuke dingen die we doen op een dag.
Zo beleef je de dag van je kind toch een beetje mee.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogische medewerkers, die veel aandacht hebben voor je kind. Elke medewerker heeft zijn/haar eigen specifieke talenten die we de kinderen blijven boeien.

Kom eens langs!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze locatie en wil je een afspraak maken voor een rondleiding en meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 020-4198538.
Mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld een inschrijving of een contract, bel dan gerust het hoofdkantoor van Partou via 088-2357500.