Partou kinderdagverblijf

Leuk je te ontmoeten! 
Wij zijn Partou en wij verzorgen de kinderopvang bij Dalton kindcentrum de Kleine Kapitein.

Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. Ons kinderverblijf is een veilige, kinderverblijfplaats waar we samen oefenen voor de grote wereld. We zorgen voor dat soort plezier en kinderen en een plekje in de groep vindt. Zo kan jouw zoon of dochter straks met zelfvertrouwen de buitenwereld verkennen.

Elke dag doen we leuke activiteiten en stemmen deze met school af. Op deze manier werken we met een doorlopende leerlijn. Zo leren de peuters hun eerste Engelse woordjes met Benny's playground en bewegen we lekker met beweegkriebelactiviteiten. We knutselen veel en de allerkleinsten krijgen zelfs muziekles van onze eigen muziekcoach.

Ons kinderdagverblijf heeft zes groepen: twee babygroepen voor 0-2 jaar, twee verticale groepen voor 0-4 jaar en twee peutergroepen voor 2-4 jaar. Eén van de peutergroepen is voor kinderen met VVE-indicatie. De groepen werken veel samen en omdat we werken met een opendeuren-beleid mogen de kinderen ook op ontdekking in de ruimtes van de andere groepen. Met de 3+ kijken we naar de overgang vlot begint wanneer ze starten op de kleuterschool.

We hebben een mooie ontdektuin en spelen graag buiten met de kinderen. Je soort kan lekker spelen in de zandbak van een 'race' houden op een van de fietsjes. Voor de allerkleinsten is er een speciaal babyhoekje en zo kunnen ze van alles wat er om hen heen in de tuin gebeurt meegenieten.

Partou buitenschoolse opvang

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je soort kan doen bij onze bso. Lol maken en ontspannen staat voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe workshop volgen of zelfs rustig lezen. 

Wij maken gebruik van de ruimtes en leerpleinen van school. Zo hebben we veel ruimte voor vrij spel, bewegen, dans, koken en toneel. 

Op de bso hebben we één groep voor 4-12 jaar en één groep voor 7-12 jaar. Onze bso is alleen voor kinderen van de kleine kapitein.

Partou ouder app

Handig: via de Ouder App kun je de ervaringen van je kind bij ons volgen! In de app delen we foto's en verhalen over de leuke dingen die we doen op een dag. Zo beleef je de dag van je kind toch een beetje mee.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogische medewerkers, die veel aandacht hebben voor je kind. Elke heeft eigen specifieke talenten die we Breed en kinderen blijven boeien. 

Kom eens langs!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze opvang en wil je een afspraak maken voor een rondleiding van meer informatie? Neem dan contact met onze locatiemanager Edith van Ingen door te bellen met 06-209 168 53. Je bent van harte welkom om een ​​praktijk te nemen op de kinderopvang van Dal kindcentrum de kleine kapitein.